Magic Pub Markus

Pub Markus. The one and only.

Pub Markuksen historia lyhyesti

Pub Markus Ky on perustettu v. 1991 ja avattu 17.4.1991. Pubin perusti Markku Räsänen. Ensimmäisenä vuonna pubi toimi ns. lounasravintolana. Ensimmäisiä nimekkäitä esiintyjiä olivat Pepe Ahlqvist ja Dave Lindholm. Pubissa oli v. 1993 topless-karaokea. Karaokea ei ole kuitenkaan enää ohjelmistossa koskaan.

Pubin toiminta laajeni v. 1995 Jyväskylään osoitteeseen Väinönkatu 9. Tällä paikalla on nykyinen Bar 68. Jyväskylän puoti myytiin pois kesäkuussa -97. Äänekosken pubi laajeni 75 neliömetrillä heinäkuussa v. 2000. Samalla tuli lisää 50 asiakaspaikkaa. Pub sai A-oikeudet elokuussa 2000.

Pub Markuksen omistaja vaihtui 1.5.2003, kun Marko Räsänen ja, Pub Markuksen ravintolapäälikkö, Antti Urpilainen tekivät kaupat.

Pubissa ovat esiintyneet mm:

Jope Ruonansuu Neumann Eve Jonttu Dave Lindholm Pepe Ahlqvist Bablo Harri Marstio Pelle Miljoona Kari Peitsamo

Pub Markuksen "Naisenkuva-logon" synty:

Klikkaa tästä, nähdäksesi kuvan

Vuonna 1995 mainostin Jyväskylän ravintolaa Keskisuomalaisessa vanhalla (ja tylsällä) logolla. Mainostin siinä jotain blues-bändiä, joka tulisi esiintymään pubissa.Mainoksen huomasi taiteilija nimeltä Markus Viitakoski ja hänen mielestään edellinen logo oli tylsä ja mitäänsanomaton, varsinkin, kun mainostin sen yhteydessä blues-bändiä. Tottakai loukkaannuin, kun kaveri haukkui logoa, jonka isäni oli hyväksynyt aikoinaan. Suutuin sen verran, että teki mieli heittää mies pihalle. Tässä vaiheessa en tiennyt miehen olevan taiteilija ja niinpä sanoinkin, että tee parempi, jos ei kerran vanha logo miellytä.

Meni noin viikko ja samainen mies tuli jälleen ravintolaani ja näytti tekemäänsä uutta logoa. Hyväksyin logon heti ja nykyään olen todella ylpeä yritykseni logosta. Kiitos siitä vittumaiselle miehelle nimeltä Markus Viitakoski!

T: Marko Räsänen

Löydä meidät

Avoinna aina 09-02

  • Torikatu 6,
    44100 Äänekoski
  • 014-514521
  • Sulje